Marko Kotnik

Marko Kotnik je človek, ki ljubi izzive. Ves čas na preži za novimi idejami in strategijami, ki dajejo želene rezultate. Je velik zagovornik podjetništva. S svojim zgledom, marljivostjo in razmišljanjem izven konvencionalnih okvirov je resnično človek, ki piše zgodbe, o katerih se govori – zgodbe o uspehu. Svoje ideje razvija pod blagovno znamko OK marketing.

Kako v manj časa narediti več
Kako v manj časa narediti več

18. 06. 2014 | Marko Kotnik

Ljudje se tega, da nam primanjkuje časa, navadno zavemo takrat, ko je že prepozno. To sem občutil tudi sam, ko sem se odločil, da varstva svojega sina ne bom prepuščal neki naključni varuški, ampak bom to vlogo prevzel sam. 

Poletite
Poletite

15. 05. 2014 | Marko Kotnik

Tako kot pilot pred vzletom preveri, v kakšnem stanju je letalo in svoje ugotovitve ustrezno zabeleži, tako bi morali tudi vsak dan preveriti, kakšno je stanje vašega letala (življenja). Na kaj biti pozoren čisto vsak dan?

Ali neurejena pomeni tudi zmedo v glavi?
Ali neurejena pomeni tudi zmedo v glavi?

07. 04. 2014 | Marko Kotnik

Številni ljudje veliko časa izgubijo za to, da je njihova delovna miza kot iz škatlice, da so predali pospravljeni, da redno pregledujejo vsa elektronska sporočila … Veliko teh ljudi namreč misli, da bodo v nasprotnem primeru pri sodelavcih izpadli kot neodgovorni,...

Ali vaš posel poganja strast?
Ali vaš posel poganja strast?

10. 02. 2014 | Marko Kotnik

Ko slišim, da so za uspeh v poslu pomembni predvsem cilji, se zamislim. Ne vem, ali bi se s tem strinjal ali ne.

Boste ostali kokoš ali postali orel?
Boste ostali kokoš ali postali orel?

24. 01. 2014 | Marko Kotnik

Če menite, da si v življenju ne zaslužite več, se ustavite in še enkrat pomislite, potem pa zberite pogum, razprite krila in poletite.

Zaživite izjemno leto
Zaživite izjemno leto

17. 01. 2014 | Marko Kotnik

Vsi vemo, da večina novoletnih zaobljub zvodeni nekje do sredine meseca februarja, mi pa potem celo leto samo še objokujemo vse neizpolnjene želje in sanje. Zagotovo si tudi vi ne želite, da bi se tak scenarij ponovil tudi v letošnjem letu.

 Ustvarite pravo idejo
Ustvarite pravo idejo

17. 12. 2013 | Marko Kotnik

Ljudje sami pogosto kar ne dobimo tiste prave ideje, ki bi nas izstrelila do naših sanj. Brez skrbi – tudi pridobivanje idej ni neka spontana dejavnost. Predstavljam vam nekaj uporabnih strategij, s pomočjo katerih boste lažje prišli do ideje, ki jo iščete.

Lastnosti uspešnih ljudi
Lastnosti uspešnih ljudi

11. 12. 2013 | Marko Kotnik

Zakaj nekaterim vedno uspe tako zlahka, drugi pa se celo življenje trudijo, a želenega še vedno ne dosežejo? Katere so tiste skrivnosti uspešnih ljudi? Kaj je tisto, zaradi česar nekdo postane uspešen?

Začnite se zavedati, kako veliko moč ima vaš um
Začnite se zavedati, kako veliko moč ima vaš um

03. 12. 2013 | Marko Kotnik

»Uspeh pride k tistim, ki se začnejo zavedati uspeha, neuspeh pa k tistim, ki si ravnodušno dovolijo in se začnejo zavedati neuspeha.«

Vsak uspeh se začne z željo
Vsak uspeh se začne z željo

26. 11. 2013 | Marko Kotnik

Čisto vsak si želi uspeti. A kaj je tisto, s čimer se pot do uspeha sploh začne? Vsak mora najprej natančno definirati, kaj si sploh želi.

1