Juan Pierre

Juan Pierre prihaja iz obale natančneje iz Kopra. Rad ima elektronsko glasbo. Tehno. Brez nje si dneva ne predstavlja, saj mu da energijo za svoje delo, ki ga opravlja.

Je pisatelj in scenarist. Najraje piše o sebi in svojih dogodivščinah, ki jih je izkusil v določenem obdobju svojega življenja. S tem hoče, da bi ga ljudje spoznali takšnega, kot je. Zato je tudi napisal knjigo »Seznam strupenih zgodb«, ki je bila napisana z veliko pozitivne energije in na popolnoma drugačen način.

Začel je tudi s pisanjem svojega prvega scenarija za ameriški trg. Zase pravi, da mu gre bolje pisanje scenarija kot pisanje knjige.

Prepričan je, da bo prilezel daleč, saj ima ob sebi ekipo ljudi, ki je vedno verjela vanj in neomajno vero vase.

Verjame, da bo doprinesel veliko poguma in motivacije za vse potencialne filmarje, pisatelje, pesnike, umetnike, ustvarjalce ....

Njegova misel za vse umetnike/ustvarjalce/pisatelje: « Se feliz que no eres eterno« kar v prevodu pomeni: »Bodi srečen nisi večen«.

Juan Pierre: »Bodi srečen, nisi večen!«
Juan Pierre: »Bodi srečen, nisi večen!«

04. 09. 2017 | Novice

Ker podpiramo vse vrste talentov, ti danes predstavljamo ekskluzivni intervju nadobudnega umetnika, ki zase pravi, da je uživač. Je pisatelj in scenarist. Najraje piše o sebi in svojih dogodivščinah, ki jih je izkusil v določenem obdobju svojega življenja...

1