Vzbudite zanimanje pri moških

Vzbudite zanimanje pri moških

Poglobila sem se v izsledke zanimive raziskave, v katero so bile vključene ženske med 18. in 74. letom. Glavni namen raziskave je bil sestaviti seznam nasvetov, ki bi bili pripadnicam nežnejšega spola v pomoč pri vzpostavljanju stikov z nasprotnim spolom.

 

Stojte na sredini sobe. Ko ste na zabavi ali javni prireditvi, se postavite v sredino prostora. Če boste sedele nekje v temnem kotu, boste res ostale čisto neopažene. Potrudite se biti v središču dogajanja, vendar ne bodite vsiljive. Moškim vsiljivost ni všeč. Nežnost in eleganca sta vaša aduta.

Ko ste v baru, se postavite v kot. Za tem stoji zanimiva teorija, ki pravi, da se več dogaja v kotičkih prostora. Med drugim naj bi se tudi natakarji več pogovarjali z ljudmi, ki za šankom sedijo nekje pri strani. Tudi če boste v lokal prišle z veliko družbo, bo le malo verjetnosti, da se vam bo približal kakšen moški.

Vaš videz je pomemben. Morda se zdi, da moški le redko opazijo novo obleko ali make up, vendar to ne drži popolnoma. Moški cenijo urejenost v vseh življenjskih situacijah.

Ne zanemarite telesne govorice. Govorica našega telesa sporoča veliko. Z njo lahko zelo učinkovito pritegnete pozornost moškega na drugem koncu prostora. Zato: smetje se, vzpostavite očesni stik, igrajte se z lasmi, flirtajte.

Česa NE smete početi. Nikar ne govorite ves čas le o sebi, ne dotikajte se njegovih rok, ne žvečite, ne urejajte si nohtov, ne bingljajte z nogami. Vsi ti znaki namreč sporočajo, da vas je strah.

Predvsem pa ne govorite o svojem bivšem. Ta tema ga zagotovo ne zanima, vsaj en na začetku.

Prijateljstvo med moškim in žensko? Ne bo šlo. Če ugotovite, da zanimanje ni obojestransko, je najbolje, da preprosto obrnete nov list in greste naprej. Ne mislite, da bi lahko bila prijatelja.

Telefonski pogovori naj ne bodo predolgi. Pogovori po telefonu naj ne bodo daljši od 10 minut. Če je treba, merite čas. Predolgi telefonski pogovori namreč na dolgi rok lahko postanejo moteči. Vem, da nanj mislite ves čas, ampak vseeno ohranite zmernost.

Presenetite ga. Moški si želijo, da je njihova ženska iskriva in zabavna, ne pa moreča in dolgočasna. Začinite vajin odnos z drugačnostjo, iznajdljivostjo in zabavnostjo, a ob tem še vedno ostanite ve.

Na začetku mora vse teči gladko. Veliko žensk v zvezo z nekom stopi v upanju, da bo svojega moškega lahko spremenila. No, kar pozabite na to! Če začutite, da vaša zveza že na začetku ni taka, kot ste si predstavljali, potem je najbolje, da stvar čim prej zaključite.

Dvorjenje je domena moškega. Ženske smo v zadnjem času postale zelo močne in vajene vse niti držati v svojih rokah. Prav zato je pomembno, da na začetku moškemu pustite, da naredi svoje korake. Naj vas povabi na kavo, kosilo, naj vam on da prvi poljub ...

 

 

www.glitter.si

Lorella Flego

Foto: Biljana Babič